Cardona i Súria arribaven al derbi bagenc amb dues dinàmiques ben diferents. Els cardonins, en plena ratxa de resultats i un joc molt solvent, especialment a casa. Els suriencs, d'altra banda, en un moment més complicat, després de no conèixer la victòria des de fa quatre partits.

El Cardona va anar a l'atac des del principi. Els locals es van mostrar més intensos en el global dels 90 minuts i van aprofitar els moments de debilitat suriencs per marcar els gols. El primer temps va finalitzar amb empat (1-1) després que els cardonins s'avancessin de penal i els suriencs empatessin sis minuts més tard en una jugada d'estratègia.

A la segona part, el Cardona va ser molt superior i va generar un bon grapat d'ocasions. Cal destacar el bon paper dels juvenils Aitor Segura i Rafael Pérez, protagonistes en els dos darrers gols locals.

Amb aquest triomf, el Cardona s'allunya a nou punts del Súria i manté més viu que mai el somni de lluitar pel títol.