El Sant Joan segueix infal·lible a la lliga després de sumar la desena victòria consecutiva, davant el Sant Julià de Vilatorta, en un matx molt intens que els santjoanencs van saber tirar endavant.

Els locals van començar amb una pressió molt forta i avançada que l'equip de Marc Viladrich superava sense problemes. En una pilotada llarga, Gómez va aprofitar una sortida en fals del porter osonenc per marcar el 0-1. Tot seguit, Criado feia el 0-2 en una jugada semblant per marxar amb un còmode avantatge al descans.

A la represa, els grocs va fer el definitiu 0-3 només començar i van sentenciar el partit. Un gol que va caure com una galleda d'aigua freda al conjunt osonenc, el qual va posar amb safata la victòria als bagencs. Llavors, el Sant Joan es va apoderar de la pilota i va adormir el partit en una segona part sense gaire història.

Els grocs rebran el proper cap de setmana el Taradell, cinquè classificat.