Gran espectació la que va tenir el duel de Copa Catalunya que van jugat anit el CEFS Santpedor, líder a la Divisió d'Honor Catalana, i el Manresa FS, capdavanter a Segona B, al pavelló santpedorenc Rafa Martínez.

L'eliminatòria, a partit únic i a rellotge parat (20 minuts cada part), es va decidir a la segona part, quan els manresans van mostrar més efectivitat en les seves accions d'atac. En el primer temps, el CEFS Santpedor va sortir amb una defensa endarrerida que dificultava les accions atacants d'un Manresa FS amb menys intensitat. Fins i tot, els santpedorencs van disposar d'alguna bona acció al contracop per obrir el marcador. Però al descans el lluminós marcava el 0 a 0 inicial.

A la represa, el Manresa FS va anar a buscar el partit i després d'alguns minuts de rondar la porteria santpedorenca va arribar el primer gol, obra de Fouad. El 0 a 1 va donar més confiança als manresans, que a partir d'aquest moment ja van mostrar superioritat amb dos gols més, obra de Lavado i Iken.

El proper rival de l'equip manresà serà l'Alcoletge, conjunt de Tercera estatal que ha guanyat la fase lleidetana d'aquesta edició 2018 de la Copa Catalunya.