El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita d'un dels rivals de la part baixa de la taula classificatòria del grup 1 de Primera Catalana, un Sant Cugat que va caure per un resultat final de 72-65.

Els jugadors navassencs van sortir una mica relaxats a la pista, i a més van estar molt desencertats en el llançament exterior. Això ho va saber aprofitar el conjunt visitant per posar-los en més dificultats de les previstes i arribar al final dels deu primers minuts amb un punt de renda en el marcador (14-15). En el segon quart, la tònica va ser més o menys la mateixa i les dues formacions s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt de diferència per als santcugatencs (32-33).

A la segona meitat, els bagencs van sortir millor i van aconseguir agafar una curta renda de cinc punts gràcies, especialment, a la feina del pivot Marc López, que va dominar sota les cistelles i va acabar amb un total de 30 punts. Aquest marge es va veure reduït a només un punt al final del tercer quart (53-52). En els darrers deu minuts, els locals van dominar amb avantatges curtes i van saber jugar les seves cartes per endur-se una treballada i patida victòria. En la propera jornada, el Navàs Viscola visitarà la complicada pista del líder invicte, el Ripollet, diumenge a les 19 hores.