Al circuit lleidatà d'Almenar es va disputar la segona prova puntuable pel campionat de Catalunya de motocròs, en la qual els pilots bagencs van obtenir molts bons resultats en les diferents categories establertes.

A la categoria de 125 sub- 18, es va imposar el pilot de Sant Salvador de Guardiola Salvador Ubach, del MC Baix Berguedà, amb KTM. Va vèncer en les dues mànegues, de la mateixa manera que el seu germà Simeó en la categoria MX2.

A la categoria MX 125, també doble victòria del pilot de Balsareny Guillem Farrés, del MC Baix Berguedà, amb Husqvarna. Igualment, dos triomfs per al corredor de Sant Fruitós de Bages, Ramon Brucart, del MC Can Taulé, amb Suzuki, i en la categoria MX3.

Per la seva part, el manresà Lluís Riera, dels Amics Moto Valls de Torroella, amb Yamaha, també pujava al podi en aconseguir dues terceres posicions en la categoria MX Elit. La propera prova d'aquest campionat català tindrà lloc el 29 d'abril al circuit berguedà d'Olvan, sota l'organització del MC Baix Berguedà.