La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va rebutjar ahir «taxativament» les declaracions de diversos futbolistes de la selecció de Malta que va caure per 12-1 davant Espanya en la fase de classificació de l'Eurocopa del 1984 i va qualificar les acusacions abocades de «rotundament falses» i sense «el més mínim fonament».

En un reportatge emès al programa de televisió Fiebre Maldini, el seleccionador maltès aquell dia, Scerri, i els jugadors Bussutil, Fabri i Demanuele coincideixen en acusar els futbolistes d'Espanya tant d'anar dopats com d'haver drogat els seus rivals durant el descans, quan van prendre llimones que els va facilitar «un home petit vestit de blanc».

«La RFEF rebutja rotundament les acusacions abocades, recentment, per algun dels integrants de la selecció maltesa que van participar en el partit que es va celebrar el 21 de desembre del 1983 a l'estadi Benito Villamarín de Sevilla i que han estat recollides per diferents mitjans de comunicació», va assenyalar l'organisme.

La RFEF va sol·licitar «absolut respecte» per a la selecció i va avisar que es «reserva la possibilitat d'emprendre accions legals» contra els que intentin «embrutar la bona imatge del futbol espanyol».