Tres jugadors del Manresa FS i un altre del FS Olesa formen part de la selecció catalana de futbol sala benjamí que disputarà des d'avui la fase única del Campionat d'Espanya de seleccions territorials que es durà a terme a la ciutat extremenya de Montijo. En aquest campionat participaran dotze seleccions autonòmiques: Andalusia, Aragó, Astúries, Castella-la Manxa, Catalunya, Ceuta, Extremadura, Galícia, les Illes Balears, Madrid, Melilla i Múrcia.

Els jugadors de casa nostra són el porter Daniel Rodrigo i els jugadors de camp Arnau Lavilla i Pol Falomí, del Manresa FS, i també el futbolista Jan Carreño, del FS Olesa. A més d'ells, completen la convocatòria Marc Parra (Palafolls), Sander Tuijtelaars (les Corts), Martí Díaz (Sant Julià de Ramis), Manuel Atienza (Catgas Energia), Roger Garcia (l'Hospitalet Bell-sport), Marcos Salido (Ripollet), Martí Casanovas (Maristes Sants-les Corts) i Andreu Reyes (Sant Joan de Vilassar). Per tant, un total de deu clubs estan representats en aquesta llista i el Manresa FS és l'únic que hi té més d'un jugador, la qual cosa parla molt bé del potencial de formació dels bagencs amb els més petits.

El seleccionador català, Jordi Barrero, confia en aquests dotze jugadors per tal d'obtenir la victòria en el torneig, que comença avui i durarà fins diumenge. Un torneig curt en què els joves jugadors hauran de mantenir la concentració durant els quatre dies per tirar els partits endavant.