L'equip absolut del CN Minorisa va disputar la segona fase de la Lliga Catalana, que es va dur a terme a la piscina del CN Tarraco, a Tarragona.

L'equip que entrena Genís Rico va competir amb els següents clubs: CN Atletic Barceloneta, CN Tarraco, CN Igualada, CN Badalona, CN Vic-ETB, CN Esplugues i CN Cerdanyola, que totalitzaren una participació de 149 nedadors.

Les marques aconseguides pels nedadors bagencs fan que la competició és pugui qualificar de molt positiva, ja que van assolir 26 millors marques personals, algunes de les quals van ser rellevants i característiques. Fins i tot les fan històriques, com ho és la de Jana Torreblanca, en baixar de la barrera del minut en els 100 metres lliures amb 59.52, o el seu registre en els 200 metres lliures, 2.08.58, marca mínima per participar en aquesta prova als propers campionats d'Espanya d'hivern.

A la classificació per clubs d'aquesta segona jornada de la Lliga Catalana, el CN Minorisa va classificar-se segon amb 576 punts, darrere del CN Igualada, amb 590. La tercera plaça va ser per al CN Badalona, amb 485.