Malgrat aconseguir conservar la imbatibilitat al pavelló del Pujolet, el Manresa FS va veure com l´empat davant l´Escola Pia de Sabadell era insuficient per mantenir-se al capdavant de la classificació de Segona Divisió B. El CCR Castelldefels és ara el nou líder amb dos punts d´avantatge respecte dels manresans quan queden cinc jornades per cloure el campionat. Cal recordar que només el primer té el premi de jugar la promoció d´ascens.

Ahir, el Manresa FS va començar amb poc ritme davant una Escola Pia (busca quedar tercer per jugar la Copa del Rei la propera temporada) que pressionava molt bé i que quan tenia la pilota feia un joc dinàmic. No va tardar en arribar el primer gol visitant. Va ser al minut 2 obra de Marc. Els manresans van tardar a reaccionar però si que a partir del minut deu el joc es va equilibrar i van començar a creure en les seves possibilitats. Aquí va sorgir la figura del porter de l´Escola Pia que va evitar el gol de l´empat en diverses ocasions abans del descans (0-1).

A la represa, i al minut 25, Corvo va fer l´1 a 1 gràcies a un xut exterior. Aquest gol va donar més confiança als de casa però en una acció aïllada de l´Escola Pia (va xutar poques vegades entre els tres pals) va arribar l´ 1 a 2 al minut 29, anotat per Dani Castro. El Manresa FS va quedat tocat amb aquest gol però va reaccionar jugant amb porter-jugador. Va ser amb aquesta tàctica que va arribar el 2 a 2 aconseguit per Pau Albacete aprofitant un refús visitant. Quedava poc més d´un minut i a partir d´aquí, els dos conjunts van jugar de cinc, però sense aconseguir sorprendre el seu rival.

Després de Setmana Santa, el Manresa FS tindrà un nou partit complicat, serà a la pista del Bellsport Hospitalet; també el CCR Castelldefels tindrà una prova de foc a casa precisament de l´Escola Pia.