El Sallent, que ara mateix ocupa la desena posició del grup 4 de Segona Catalana, ha fet públic el fitxatge del davanter Jesús Peñarrubia. Es tracta d'un atacant procedent de l'Igualada, de Primera Catalana, equip pel qual va fitxar l'estiu passat, que ha de revitalitzar el joc ofensiu del conjunt blaugrana. Peñarrubia, que amb anterioritat havia militat al Gimnàstic de Manresa, està a disposició del tècnic Jordi Capellas per debutar en el partit que els sallentins jugaran demà, a les 16.45 h, a casa, contra el Vic Riuprimer.

Al mateix grup, el Gironella té avui un duel vital per la permanència, ja que rep la visita d'un Parets que vol ser campió (16.30 h). El Berga visita demà el Ripollet (12 h) amb ganes de continuar l'escalada a la classificació (ara és setè). I l'Avià, pràcticament sentenciat al descens, vol donar la cara avui al camp del Molletense (17 h).

Al grup 5, el Solsona visita demà el Cervera (17 h) i l'Organyà juga avui també a fora, a casa del Bellpuig (16 h), un rival directe a la part baixa de la classificació.