El Divina Seguros Joventut va encaixar la tretzena derrota consecutiva, en caure a la complicada pista de l'Iberostar Tenerife (77-75). Aquest resultat complica encara més la permanència a la Lliga Endesa, ja que el conjunt badaloní segueix amb dues victòries menys que el setzè classificat, un Burgos que aquest migdia (12.30 h) visita la pista del Movistar Estudiantes. Els illencs van agafar vuit punts de renda al final del primer quart (18-10), que es van veure reduïts a sis al descans (33-27). En la represa, els locals van intentar trencar el duel (59-46) però els badalonins no es van rendir i van fer patir el rival fins al final.

En l'altre partit disputat ahir, l'UCAM Múrcia va superar 83-69 el Delteco GBC, en un matx que es va trencar en el tercer quart, amb un parcial de 24-10 favorable els locals. Urtasun, amb dotze punts, cinc assistències, quatre rebots i 20 de valoració, va ser el millor del partit.