El Manresa FS juvenil va guanyar un partit molt important per assolir la permanència. Els mallorquins van sortir més dominadors en els primers minuts i es van avançar. A partir del gol, els manresans van ser els grans controladors del matx i, al descans, l'aventatge dels locals ja era de tres gols, amb un final de primera part quasi perfecta dels bagencs (4 a 1). A la represa, el Palma Futsal va sortir igual que a l'inici del partit, ja que disposava de les millors ocasions i va anotar el 4 a 2, que els donava alguna esperança. Els bagencs van reaccionar marcant el 2 a 3. A l'últim minut, els balears van fer el 5 a 3, que seria definitiu.

Amb aquests tres punts, el Manresa FS juvenil es manté fora dels llocs de descens quan només queden tres jornades per al final. Tot sembla indicar que els manresans s'ho jugaran a Salou.