El Súria continua immers en una ratxa negativa de resultats provocada, en bona part, per les nombroses baixes que té des que es va iniciar la segona volta.

Ahir, els bagencs van patir una derrota contundent davant el tercer classificat, en un partit en què es va notar quin equip s'hi jugava més, especialment a la primera meitat.

Amb moltes baixes, fins i tot havent de posar un cadet en l'onze titular, els blanc-i-negres es van veure superats des de bon començament. A la primera part, el conjunt terrassenc va deixar el partit pràcticament sentenciat amb el marcador de 0-3.

A la represa, els locals van reaccionar i van començar a generar les primeres ocasions. La sort tampoc va estar de cara per a l'equip de la riera del Tordell, que va fallar, fins i tot, un penal en els darrers minuts.