L'exfutbolista del Reial Madrid Roberto Carlos considera que Neymar va fer bé deixant el Barça per fitxar pel Paris Saint-Germain francès si el que desitjava era «ser el millor del món», tot i que té clar que mentre Leo Messi i Cristiano Ronaldo segueixin al mateix nivell haurà de conformar-se amb ser el tercer de la llista.

«Crec que ell va fer bé signant pel Paris Saint-Germain perquè per poder ser el millor del món havia de sortir del Barça, ja que allà hi ha Messi», se sincera Roberto Carlos en una entrevista a la revista France Football.

L'exjugador del Reial Madrid, de tota manera, adverteix a Neymar que ha de ser «conscient que mentre Messi i Cristiano Ronaldo estiguin en forma s'haurà d'acontentar amb el tercer lloc» .

D'altra banda, l'exfutbolista brasiler reconeix que la lesió al turmell de l'estrella de la canarinha i del PSG és una cosa que han «d'acceptar». «Al Brasil som molt religiosos i pensem que aquest tipus d'accidents no passen per casualitat. A partir d'ara, crec que Neymar es concentrarà més en la seva feina i es cuidarà millor», va sentenciar Roberto Carlos.