El Cadí no estarà sol en l'últim desplaçament en el marc de la lliga regular. Malgrat no poder acabar de concretar l'autocar que s'estava muntant, el club urgellenc compta que mig centenar de persones s'acabaran desplaçant entre ahir i avui mateix fins al País Basc per donar suport a l'equip en el transcendental partit d'aquesta tarda. La capitana del conjunt, Georgina Bahí, reconeix que «vindrà força gent i això també ens ha d'ajudar a tirar cap amunt». Andrea Vilaró espera que aquells que es desplacin fins a Gernika «ens ajudin» tant com ho fan al Palau d'Esports municipal de la Seu.

El poliesportiu Maloste presentarà molt bona entrada. Com de bona s'acabarà de veure aquesta tarda mateix. El club basc ha dut a terme durant tota la setmana una intensa campanya per regalar invitacions per al partit. Entre els socis i entre els clubs de tota la província. I esperen, segons fonts oficials del club Gernika Saski Bizkaia, una bona entrada «malgrat que les dates són les que són», en referència a la Setmana Santa.

La jornada d'avui, l'última de la lliga regular de la màxima competició femenina, és unificada. De la resta de partits, destaca l'IDK Gipuzkoa-Al-Qázeres. Si el Cadí venç i les guipuscoanes també, les urgellenques jugarien play-off contra el Mann Filter. Si vencen i les basques perden, ho faria davant de l'Star Center Uni Ferrol.