L'estació d'esquí de La Molina celebrarà demà la quarta edició de la Chicken Run, la cursa de bicicletes de descens sobre neu més destacada del país. Una prova que servirà també per presentar la temporada d'estiu del Bikepark La Molina, que té previst obrir les portes el primer cap de setmana de juny.

La cursa s'iniciarà a les vuit del matí amb les inscripcions, la recollida de dorsals i del welcome pack per als corredors. Aproximadament a les deu del matí, s'iniciarà la cursa Chicken Run. Tot seguit, es farà entrega dels premis als guanyadors i a la una del migdia es durà a terme una botifarrada al bar Alabaus. La participació en la cursa es permet a partir dels 16 anys, i els menors necessitaran una autorització dels seus pares o tutors.

Les inscripcions es podran fer en línia al portal de La Molina per 18 ?, o el mateix dia de la cursa per 25 ?, incloent-hi tant el forfet d'accés al telecadira dels Alabaus que permet arribar al circuit, com l'assegurança i la botifarrada.

Tanmateix, més enllà de la cursa, l'estació de La Molina també tindrà la col·laboració de la marca de begudes energètiques més popular en la promoció dels esports de risc, Red Bull.