La presència de Sergio Busquets, lesionat al peu dret en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea, va ser la principal novetat en l'entrenament d'ahir del Barça i tot sembla indicar que estarà a punt per jugar demà l'anada dels quarts de final contra la Roma.

Busquets, que tenia una fissura al dit petit del peu dret, no va anar a la convocatòria de la selecció espanyola i es va perdre els partits contra l'Athletic de Bilbao i el Sevilla de lliga. D'aquesta manera, el més probable és que Ernesto Valverde pugui refer el centre del camp habitual, amb Busquets, Rakitic i Iniesta, i aposti per Dembélé per acompanyar Messi i Luis Suárez a l'atac, ja que no sembla que Paulinho, André Gomes i Denis Suárez estiguin ara mateix en condicions de discutir el lloc als titulars, i encara més per a un partit en què cal aconseguir una bona renda de gols per no haver de patir a la tornada.

En l'entrenament d'ahir també van intervenir fins a sis jugadors del filial: Carles Aleñá, Cuenca, Morera, Ballou, Araujo i Riqui Puig. El Barça disposarà de tota la plantilla excepte el lateral esquerre Digne per jugar davant del conjunt italià. Messi ja va demostrar a Sevilla que es troba en bones condicions.Un holandès debutant

Ahir es va saber que l'holandès Danny Makkelie, un policia de 35 anys, serà l'encarregat de dirigir el partit del Camp Nou. És la primera vegada que dirigirà en un partit del Barça. A la Roma el va arbitrar en la seva victòria de la temporada passada per 0-4 al camp del Vila-real en partit de la Lliga Europa. De cara al partit de demà, caldrà anar amb compte amb Sergi Roberto, ja que una targeta li impediria disputar la tornada.