El Reial Madrid se sent capacitat per trencar a partir d'avui la mala ratxa que ha provocat que hagi quedat eliminat per la Juventus en les quatre últimes eliminatòries a doble partit a Europa. Els blancs, amb el dubte de saber si jugarà Bale o no, juguen a l'Allianz Stadium de Torí contra una Juventus que té baixes importants per sanció, com la de Pjanic o Benatia, però que recupera elements com Alex Sandro. El Madrid intentarà aconseguir un bon resultat per a la tornada a casa.

El seu tècnic, Zinedine Zidane, va explicar ahir que la Juventus, equip en què també va jugar, té «el mateix ADN que nosaltres. He estat en els dos clubs i sempre lluita per guanyar».

Respecte d'un dels temes més polèmics dels darrers dies a Madrid, el motiu pel qual Isco és titular a la selecció espanyola i no ho és al conjunt blanc, Zidane va argumentar que «allà juga sis o set partits a l'any i nosaltres en tenim 60 i jugant cada tres dies. Tots han de sentir que són titulars». A més, veu diferent el partit d'avui a la final de Cardiff del passat dia de 3 de juny, guanyada pel Madrid per 1-4, ja que «des de llavors la nostra temporada no ha estat tan bona com esperàvem, tot i que guanyar sempré és el principal objectiu quan juguem davant de qualsevol equip».

Un Sevilla 'top'

A la mateixa hora, el Sevilla rep el Bayern de Munic al Sánchez Pizjuán amb la intenció de resistir el conjunt bavarès amb la baixa del seu millor home al centre del camp, l'argentí Ever Banega, per sanció. L'entrenador del Bayern, Jupp Heynckes, va declarar que té «el màxim respecte» pel Svilla, ja que és un rival «top» i ja va dir després del sorteig que havia estat un encreuament difícil. Heynckes va dir que vol guanyar perquè «ja es va demostrar que un 0-0 per a la tornada seria perillós».