El Bayern va aconseguir anit un triomf de mèrit davant un Sevilla que va lluitar i no es va rendir però que va demostrar que està un punt per sota dels alemanys. Després d'una primera part dominada pels sevillistes, els bavaresos van posar una marxa més a la segona part i van deixar l'eliminatòria de quarts de final de la Champions ben encaminada.

Els homes de Montella van sortir molt endollats, amb una pressió molt elevada i creant perill. El Bayern intentava frenar-los mitjançant la possessió. Tot i això, després d'un bon grapat d'ocasions, Sarabia feia el primer gol, en aprofitar una centrada d'Escudero des de l'esquerra. Però el Bayern va empatar abans del descans, amb un gol en pròpia porteria de Jesús Navàs.

A la segona part, l'equip de Jupp Heynckes es va animar i va sortir decidit a guanyar. I al minut 68, l'exbarcelonista Thiago rematava una pilota al segon pal per fer el definitiu 1-2. Un resultat que obliga els sevillistes a remuntar i que acosta el Bayern a semifinals.