El Liverpool i el Manchester City de Pep Guardiola es troben avui a Anfield (20.45 h) per disputar l'anada dels quarts de final de la Champions. Els homes del tècnic santpedorenc mesuraran les seves forces amb l'únic equip que ha estat capaç de superar-los aquesta temporada a la Premier i en el mateix escenari.

En aquest sentit, Guardiola té clar que l'equip «ha après dels errors» i que el partit d'avui «no tindrà res a veure amb el de lliga del 14 de gener». Sota aquesta premissa, el City arriba a Liverpool disposat a somiar. «No sóc tan arrogant per dir que no em preocupa el rival, però no per això ens tancarem. De cap manera», explicava Guardiola als mitjans.

Salah, la gran amenaça

No és notícia que el Liverpool, que torna a disputar un partit de quarts a la Champions després de nou temporades, té a les seves files, ni menys ni més, que el màxim golejador de les lligues europees, Mohamed Salah. L'egipci, amb 29 gols aquesta temporada, és la gran amenaça per al conjunt de Manchester.

El tècnic de l'equip red Jürgen Klopp considera que el seu equip «està preparat per escriure la nostra pròpia història». A més, el preparador local va destacar la importància del duel davant el líder de la Premier. «No hi ha cap raó per fer que el partit sigui més gran del que és. Al final un equip estarà content, i la resta es decebrà».

El City, que torna als quarts per segona vegada a la seva història, no podrà comptar amb Sergio Agüero, recuperat fa pocs dies d'una lesió al genoll. La bona notícia per al conjunt citizen és la tornada a la convocatòria de Gabriel Jesús. Per la seva banda, el Liverpool no podrà disposar ni d'Adam Lallana ni de Joel Matip, qui arrossega una lesió muscular que li impedeix jugar fins a la pròxima temporada.

Així, Liverpool i City es juguen, a partir d'avui, la supremacia del futbol anglès a Europa.