L'entrenador del Barça Lassa, Svetislav Pesic, va reconèixer ahir que volen derrotar aquest vespre el Khimki (21h, Esport3), en jornada de la fase regular de l'Eurolliga, per acomiadar-se de la millor manera d'una competició en la qual no han estat «al nivell» habitual o al que s'esperaven.

«És l'últim partit a l'Eurolliga i hem de fer tot el possible per acabar bé una temporada que no ha estat al nivell del Barça. Millor si guanyem. No tenim res més al cap, només preparar el partit i, després, pensar en el Gran Canària», va assenyalar el serbi.

Per contra, el Khimki, ja classificat per als play-off, es juga millorar la vuitena posició i evitar el CSKA, líder de la fase regular, en la primera eliminatòria. «Jugaran contra nosaltres al complet i ho donaran tot per guanyar. També és una cosa nova per a nosaltres perquè és un nou repte», va acceptar Pesic.

D'altra banda, el tècnic serbi va admetre que el club està buscant al mercat un pivot que cobreixi la baixa del lesionat Kevin Séraphin, perquè «acabar la temporada només amb Pierre (Oriola) i Ante (Tomic) és un risc». Séraphin es va sotmetre a un intervenció al genoll dret fa una setmana i es perdrà el que queda de campanya. Però Pesic no vol precipitar-se a l'hora de buscar-li un relleu.

El Baskonia no vol el CSKA

El Baskonia de Pedro Martínez intentarà mantenir el gran moment de joc i resultats aquest vespre (21h) quan rebi el cuer de l'Eurolliga, l'Anadolu Efes turc, al qual ha de batre per matenir, com a mínim, la setena posició.

Els bascos estan empatats amb el Khimki, vuitè, que ara seria el rival del líder CSKA. I Pedro Martínez va admetre que seria «important evitar» el CSKA, encara que va deixar clar que al vestidor li és «indiferent» el rival.

També juga avui l'Unicaja, ja eliminat però que buscarà una victòria de prestigi a la pista del campió, el Fenerbahçe (19.15 h).