La fruitosenca Paula Fernández va tornar a ser titular ahir amb la selecció espanyola sub-19, que es va imposar per 3-0 a Irlanda en el segon partit de la Ronda Elit. Un resultat que va segellar la classificació del combinat estatal per a l'Europeu de la categoria que es disputarà aquest proper estiu, del 18 al 30 de juliol, a Suïssa.

A diferència del primer partit, contra Turquia (5-0), en què Fernández va ser substituïda al minut 76, ahir va jugar el partit complet. Rosa Márquez va avançar la selecció espanyola amb un gol poc abans del descans (minut 41) i va fer el segon ja a la segona meitat (minut 71). I, poc després, Carla Bautista arrodonia la golejada estatal amb el 3-0.

El triomf d'ahir d'Espanya, combinat amb l'empat entre Àustria i Turquia (1-1), va classificar les noies que entrena Pedro López: tenen 4 punts de marge sobre Aùstria quan només en queden tres en joc. Precisament el conjunt austríac serà el rival d'Espanya en el darrer partit d'aquesta Ronda Elite, diumenge a l'estadi St. Colman's Park de la localitat irlandesa de Cobh (15 h).