Aleix Duran va intentar treure pes a la derrota d'ahir a Ourense però va apuntar clarament a les ganes de guanyar superiors del rival a l'hora d'afrontar el partit. Duran va començar dient que «aquesta és la lliga del desig i és clar que ells n'han tingut més que nosaltres perquè lluitaven per alguna cosa clara, com la permanència. És evident que quan els deixes entrar al partit i els ho regales, ells ho aprofiten».

L'entrenador de l'ICL va apuntar que «aquesta era una de les pors que tenia per a aquest partit, que no l'enfoquessim bé, però no ha estat així. Hem defensat bé, hem estat intensos i hem ofuscat els homes que podien ser importants per part seva, com ara Ndoye. A l'inici del tercer quart, però, els hem regalat vuit punts. Et poden fer un parcial de 8-0, però no regalats, i homes com Dan Trist, que han anotat 14 punts, o Johnson, que ha acabat amb 23, ens han resolt».

Duran va negar que fos un problema de resistència mental, ja que «quan ens han remuntat hem marxat de nou punts i després de set punts, però no hem acabat de controlar el que havíem de controlar des del punt de vista físic i ens han superat. No és un problema el tema mental, més aviat el físic». Tot i que no és matemàtic, Duran ja va descartar totalment l'ascens directe.

Per la seva banda, Gonzalo García, tècnic de l'Ourense, tot i el resultat d'ahir, creu que «L'ICL és el favorit al play-off perquè guanyar-li tres partits costarà molt».