El Cafés Candelas Breogán no va fallar en la seva visita a la pista del Clavijo i el va derrotar per un resultat final de 76-92. Amb aquest resutat, els gallecs són més a prop d'aconseguir l'ascens directe a la Lliga Endesa.

Els visitants van començar el partit amb molta força i encert ofensiu, i això els va permetre agafar nou punts de renda al final del primer quart (21-30). En el segon, el Breogán va seguir eixamplant la diferència, que era de quinze punts a la mitja part de l'enfrontament (37-52). En el tercer quart el conjunt de Logroño va retallar distàncies (60-67), però en el dar-rer el líder no es va deixar sorprendre i va obtenir un triomf important. El pivot Emir Sulejmanovic, amb 18 punts, 12 rebots i 25 de valoració, va ser el millor del líder, ben acompanyat per l'exterior navassenc Salva Arco, que va acabar amb 15 punts i 21 de valoració.

En un altre partit jugat ahir, el Chocolates Trapa Palència va assaltar la pista del Carramimbre Valladolid, el proper rival de l'ICL, en un duel entre dos rivals directes en la lluita per entrar al play-off pel títol (67-72). Després d'un primer quart molt igualat (17-17), els visitants van aconseguir obrir forat i arribar al descans amb sis punts de marge (28-34). La segona meitat també va ser extremadament anivellada i el Palència va poder mantenir la renda fins al final del duel.

Finalment, el Melilla es va imposar a Lleida (60-68) en un matx que va començar amb un lleuger domini català al primer quart (15-12). En el segon, els lleidatans van ampliar el forat fins as sis punts (36-30). En el tercer període, els visitants es van posar a només dos punts (49-47) i en els darrers deu minuts van clavar un parcial de 11-21 i van capgirar el marcador. Mamadou Samb, amb 17 punts, va ser el millor dels guanyadors, mentre que Ogungbemi-Jackson en va fer 19 per als locals.