Aquest cap de setmana, la gimnàstica artística masculina es divideix en dues competicions: la segona fase de la Copa Catalunya a Olot i el Memorial Eliseo Armesto a la localitat asturiana de Gijón.

En total, més de 25 gimnastes de les diferents categories de promoció i nivells representaran l'Egiba a la segona fase de la Copa Catalunya a Olot, i intentaran obtenir uns bons resultats a les diferents proves que s'hi disputaran. Les modalitats seran terra, arcs, anelles, salt, baral·leles i barra.

L'altra competició del cap de setmana, el Memorial Eliseo Armesto, se celebrarà al Real Grupo de Cultura Covadonga de Gijón. Per part de l'Egiba participaran tres gimnastes -Martí Flores, Fidel Serra i Joan Prat- als nivells juvenil i junior de gimnàstica artística masculina de l'Estat espanyol. Aquesta competició tindrà la presència del seleccionador nacional, Fernando Siscar, que haurà de fer una preselecció de gimnastes pel Campionat d'Europa que se celebrarà el proper mes d'agost a la ciutat escocesa de Glasgow. En aquest sentit, és una gran oportunitat per a molts gimnastes de lluir-se.

D'altra banda, Martí Flores i Fidel Serra, juntament amb el seu entrenador, Lluis Màrquez, han estat seleccionats per representar Espanya a la prestigiosa competició Junior Team Cup de Berlín, del 19 al 22 d'abril.