La parella formada per Feliciano López i Marc López va caure en el partit de dobles de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis, que s'està disputant a la plaça de toros de València. Els espanyols no van poder superar els alemanys Jan-Lennard Struff i Tim Puetz en un partit que no es va poder resoldre fins al cinquè set i que va durar fins a quatre hores i quaranta minuts (3-6, 4-6, 6-3, 7-6, 5-7).

Amb aquest resultat, Alemanya avantatja Espanya amb un 2-1 i l'equip estatal està obligat a guanyar els dos individuals d'avui si vol ser a les semifinals. Si els capitans no fan canvis d'última hora, el primer el jugaran els dos líders, Alexander Zverev i Rafa Nadal, i el darrer, Philipp Kohlschreiber i David Ferrer. El conjunt guanyador jugarà a les semifinals contra el conjunt de França, que mana per 2-1 després de guanyar el doble, o Itàlia.

La parella germànica va començar el partit molt concentrada i va guanyar els dos primers sets, per 3-6 i 4-6. Els espanyols, però, no es van deixar perdre i van aconseguir empatar el matx in extremis amb un 6-3 i 7-6. En el cinquè i últim set, molt igualat fins als darrers punts, la parella alemanya es va endur el partit amb un 5-7.

En les altres dues eliminatòries de la competició, Croàcia domina contra el Kazakhstan per 2-1 després de guanyar el doble, i els Estats Units superen Bèlgica per 2-0 gràcies a les victòries de John Isner i Sam Querrey.