La Reial Societat, orfe d'objectius classificatoris però amb tasques pendents fins al final de la temporada i amb importants baixes, rep avui (18.30 h) un Girona que vol mantenir viu el somni de jugar a Europa.

Els homes de Pablo Machín, després de l'empat contra el Llevant en la derrera jornada, buscaran els tres punts per intentar posicionar-se en places europees. Ara, el Girona intentarà aconseguir la seva primera victòria a Anoeta, on no ha pogut guanyar en les seves dues últimes visites. El darrer precedent entre ambdós equips va ser el partit de la primera volta, que va finalitzar en taules a Montilivi (1-1) després dels gols de Willian José i Stuani.

Pel que fa a l'alineació de Pablo Machín, l'únic canvi respecte del partit contra el Llevant serà el possible retorn de Johan Mojica al carril esquerre. El colombià, que va ser baixa per sanció en el darrer matx, podria deixar a la banqueta Aday Benítez. La principal novetat de la convocatòria del Girona és el jugador camerunès del filial Kevin Soni. Una convocatòria a la qual no han entrat els lesionats Douglas Luiz, Michael Olunga i Carles Planas, ni els descartats Pedro Alcalá i el migcampista Eloi Amagat.

En el conjunt donostiarra debutarà a la banqueta Imanol Alguacil, en un partit en què els locals no tindran disponibles Asier Illarramendi, baixa per sanció, ni amb Álvaro Odriozola, baixa per lesió. Tot i això, Alguacil disposarpa dels seus dos homes més en forma, el migcampista ofensiu Sergio Canales i el davanter brasiler Willian José.