El Divina Seguros Joventut va sumar anit un triomf vital per continuar somiant amb la permanència a la Lliga Endesa. Els verd-i-negres, que la setmana passada van trencar una ratxa de 13 derrotes consecutives, van sumar ahir la segona victòria seguida en imposar-se a Saragossa per 86-92.

De poc van servir els 31 punts anotats per la gran estrella aragonesa, Gary Neal. Entre l'argentí Nico Laprovittola, autor de 23 punts, i el polonès Tomasz Gielo, que en va sumar 20, van liderar el conjunt verd-i-negre, que va signar una gran segona meitat, en la qual va aconseguir un parcial favorable de 37-47.

La victòria, però, no evita que la Penya continuï en l'última posició de la Lliga Endesa. Els badalonins tenen sis victòries, una per sota del Betis, el Burgos i el Bilbao, que juguen avui contra el Múrcia, el Fuenlabrada i l'Estudiantes, respectivament.

En l'altre partit disputat ahir, el Baskonia, de Pedro Martínez, va derrotar el MoraBanc Andorra per 88-75 i es consolida en la segona posició. L'equip de Joan Peñarroya, per la seva part, es manté en posicions de play-off, amb un balanç de 15-11, i avui l'atraparan l'Unicaja o l'Iberostar Tenerife, tots dos amb 14 victòries, que s'enfronten a Màlaga aquest matí.