La Roma no ha digerit bé la der-rota encaixada dimecres al Camp Nou davant el Barça, en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, i ahir va perdre per 0-2 el seu partit de lliga, a casa davant una Fiorentina que està en bona forma. Els locals, això sí, van estavellar dues pilotes al pal en el tram final que haurien pogut modificar el resultat.

Els visitants van encadenar la seva sisena victòria consecutiva gràcies a les dianes de Benassi i Giovanni Simeone, fill del tècnic de l'Atlètic de Madrid. Un resultat que complica la vida a la Roma, que de moment és tercer però amb només un punt de marge sobre l'Inter, que avui la podria superar, i tres sobre la Lazio, que la podria atrapar a la taula.

Pensant en el duel de dimarts a casa davant el Barça, en què els romans han de remuntar un 4-1 en contra, Eusebio di Franchesco va reservar cinc dels titular del Camp Nou: Florenzi, Kolarov, De Rossi, Perotti i Pellegrini. En canvi, va reaparèixer el migcampista belga Radja Nainggolan, que no va poder jugar l'anada contra els blaugrana per lesió.

La Juventus millora

Després de la derrota 0-3 davant el Reial Madrid en l'anada dels quarts de final de la Champions, la Juventus va mostrar-se imparable ahir a la lliga i va superar per un contundent 2-4 el Benevento amb un hat-trick de Dybala.

L'argentí va avançar tres vegades els torinesos, dos cops des del punt de penal. Però, després dels seus dos primers gols, Cheick Diabate responia i empatava per al Benevento, que al tram final va veure com la Juventus rematava el triomf. Després del tercer gol de Dybala, el brasiler Douglas Costa marcava el 2-4 definitiu.