El Catalana Occident va encaixar la tercera derrota d'aquesta segona fase després de perdre per un contundent 91-68 a la pista del líder, el Joventut de Badalona.

Els badalonins no volien trobar-se amb cap sorpresa, doncs van arrancar amb un ritme molt alt i amb molt de talent a pista. Tot i així, els primers minuts van ser intensos, amb intercanvis de cistella que col·locaven el 14-15 al marcador al minut 5 de partit. Va ser aleshores quan els locals van prémer l'accelerador i van clavar un parcial de 9-0 per tal d'obrir una escletxa que només augmentaria al llarg del duel, ja que es va arribar al final del primer quart amb un contundent 31-18.

Els de Badalona van iniciar el segon quart amb un joc intel·ligent, mantenint el marge en el marcador i dominant el control de l'enfrontament. El seu joc sòlid va impedir en tot moment que el Catalana Occident trobés opcions de poder competir, ja que es va anar al descans amb un marge de 15 punts al marcador que posava les coses molt de cara als locals.

Amb la represa havia d'arribar la reacció de la defensa bagenca, però no va ser així i el Joventut va aconseguir els 20 punts d'avantatge i deixava el partit quasi sentenciat a les acavalles del tercer quart.

Amb 73-52 començava l'últim tram, on la lluita dels manresans va aconseguir rebaixar la diferència en l'electrònic, però va ser en els darrers instants del matx quan la poderosa Penya, carregada d'encert de cara a cistella, va obtenir el màxima avantage que tancaria el partit (91-68).