El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del tercer classificat del grup 1 de Copa Catalunya, un Martinenc que es va imposar per un resultat final de 73-84.

En el primer quart, els jugadors visitants van començar a demostrar el perquè de la seva bona classificació, amb un clar domini del seu joc interior i molt encert en el llançament dels exteriors. Això, juntament amb la poca intensitat artesenca, va fer que s'arribés al final del primer quart amb un marcador de 16-22. En el segon període, els jugadors dirigits per Toni Manyosas van exhibir més duresa en el seu joc, però seguien desencertats en atac. Per la seva banda, els barcelonins mantenien el seu ritme anotador i van arribar al descans amb un clar 28-46.

En el tercer quart les diferències es van mantenir, mentre que en el darrer els bagencs van poder córrer al contraatac i anotar cisteles fàcils, un fet que els va permetre situar-se a només set punts, amb opcions de guanyar. Però el Martinenc va saber jugar bé el final i es va endur el triomf davant un Artés que va tenir poca sort en algunes accions finals. En la propera jornada, els artesencs visitaran la pista del Granollers.