L'Escola Pia Àguiles va rebre les visita del CB Grup Barna, un dels equips que lluiten per l'ascens de categoria i que va vèncer clarament les igualadines (50-65).

El duel va iniciar amb el domini de les barcelonines, que tenien les intencions clares i va condicionar el joc de les d'Anoia, que van anar tot el partit a remolc, tot i que el marcador es mantenir ajustat.

Es va arribar a la mitja part amb un 23-28 a l'electrònic que deixava el partit en incertesa, però novament la intensitat de les visitants es va imposar a les Àguiles que, poc encertades en els moments decisius, no van poder posar la por al cos al Grup Barna.

El darrer quart va sentenciar el duel, ja que uns molt bons minuts ofensiu de les visitants van deixar les d'Igualada sense opcions.