El Moià va tornar a sortir molt endollat i va mostrar-se molt superior al Sant Pere Nord des de l'inici per sumar tres punts molt importants que el col·loquen a tres de la permanència.

En els primers minuts, un xut de De la Viuda va ser obstaculitzat amb les mans per un jugador visitant a l'àrea moianesa i l'àrbitre va assenyalar penal. El mateix De la Viuda el va transformar per fer el primer gol del matx.

Abans d'arribar a la mitja hora de joc, en una centrada local, Eloi Moral va pentinar la pilota subtilment i el porter egarenc no va poder aturar-la. Ribó, que havia seguit la jugada, amb un toc de mestre, va enviar la pilota al fons de la xarxa (2-0). El Moià tenia el partit dominat i, gairebé resolt. Els visitants encara no havien xutat entre els tres pals.

En la segona part, Moral es va escapar del seu defensor i va ser travat dins l'àrea. Així, Del Rio certificava el domini local en transformar el penal. Llavors els visitants van fer el seu gol en una jugada precedida d'unes mans clares, que l'àrbitre no va veure. El partit va continuar disputat, però el Moià el va saber gestionar per endur-se els tres punts.