La Pirinaica va trencar la ratxa de quatre victòries consecutives contra el Puigcerdà en un partit en què va perdonar massa ocasions i l'equip de la Cerdanya va fer tot el contrari. Els visitants van exhibir una gran efectivitat i van sumar tres punts que els allunyen lleugerament del descens.

Els manresans es van avançar en el marcador però van obtenir una ràpida resposta del conjunt puigcerdanès. Amb el 2-1, l'equip local va errar clares ocasions de gol que van permetre al seu rival fer el 2-2 abans del descans.

A la represa, es va repetir la mateixa tònica. Els de la Mion s'avançaven en el marcador i disposaven de diverses oportunitats per sentenciar el matx, però novament el poc encert i un estel·lar porter visitant evitaven el gol local. Amb tot, el Puigcerdà es va encoratjar i va remuntar el marcador amb dos gols en cinc minuts. En el tram final, la defensa visitant es va tancar i la Piri només va poder escurçar distàncies amb el definitiu 3-4.