El Manchester City rep el Liverpool a l'Etihad Stadium (20.45 h, beINSports) amb la complicada missió de remuntar el 3-0 advers de l'anada a Anfield per poder estar a les semifinals de la Lliga de Campions. El tècnic del City, el santpedorenc Pep Guardiola, va dir en la roda de premsa prèvia que intentaran capgirar el resultat amb totes les seves forces i que per això hauran de fer un partit «gairebé perfecte».

«Evidentment serà dur, però hem de fer un partit gairebé perfecte, crear ocasions, aprofitar-les i no concedir gaire. Tots els condicionants han de ser perfectes per passar, però en 90 minuts de futbol tot pot succeir, ho intentarem i veurem què passa». va afirmar. Guardiola va recordar que hauran d'estar concentrats: «I si ens marquen un gol, no ens hem de rendir. Ho hem fet en diverses oportunitats, crear moltes ocasions en pocs minuts i aprofitar-les. I si no marquem, intentar-ho una vegada més i un cop més i una vegada més».

Guardiola va insistir que no ha de motivar els seus jugadors per afrontar un partit tant important i va admetre que coneix bé les armes del rival: «Les seves transicions són molt ràpides. Els tres del davant, sobretot Chamberlain, són molt ràpids, no et donen temps de tornar i són molt bons parats a l'espai i golejant. Firmino és un jugador fantàstic quan ve a jugar, els altres dos se'n van de totes les maneres, són golejadors. Per això són tant complicats».

Necessitat de títols europeus

El santpedorenc també va recalcar que té clar que el club necessita «títols a Europa» i, encara que va remarcar que és «complicat», es va mostrar optimista: «Potser no serà demà, però amb el que ha fet aquest club en els darrers deu anys, les instal·lacions, el desig de que passi, passarà. Si no és aquesta temporada, potser a la següent, però tard o d'hora passarà».

Per la seva banda, el tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, no es fia del resultat tan favorable de l'anada i va refusar que el seu equip tingui l'etiqueta de favorit per estar a les semifinals.

«Fins i tot a Barcelona pensen que no ho tenen tot fet davant la Roma. Això és futbol i sempre hi ha oportunitats per respondre, sempre hi ha oportunitats per marcar, i el City la té. I nosaltres també tenim l'opció de jugar molt i molt bé i, fins i tot, de tornar a guanyar el partit. Aquí vam perdre 5-o i tots van poder veure la qualitat que té el City. Per això guanyaran la lliga i per això són ara el millor equip d'Europa», va afirmar l'entrenador alemany.

Klopp no va voler avançar si la seva gran estrella, l'egipci Mohamed Salah, que es va lesionar en el partit d'anada, estarà a punt per disputar la tornada, i va elogiar la figura de Guardiola, a qui va qualificar com «el millor entrenador del món».