L'estadi Primeiro de Maio de la localitat portuguesa de Braga va ser l'escenari del campionat d'Espanya júnior de 10.000 metres llisos en pista, també conegut com Trofeu Ibèric.

En una prova dominada per un Eduardo Menacho (Simply Scorpio-71) que va fer un temps de 30'27''82, l'atleta de l'Avinent Club Atlètic Manresa Arnau López va finalitzar en una destacada dotzena posició final. López va aconseguir creuar la línia d'arribada en 33'33''79, un registre que és la seva nova marca personal, que supera en poc menys de dotze segons els 33'45''71 que tenia abans d'aquest compromís.

Juárez s'imposa a Sant Cugat

D'altra banda, la marxadora de l'entitat manresana Mar Juárez es va imposar en la tercera edició del Gran Premi de Marxa Atlètica de Sant Cugat del Vallès. En una distància de 5.000 metres en pista, Juárez va dominar la prova amb un registre de 24'35''5. El segon esglaó del podi en categoria absoluta va ser per a la seva companya de club Carme Robles, que va fer un temps de 27'10''0. En categoria masculina, el també manresà Guillem Pérez va finalitzar en la vuitena posició, amb una marca de 25'11''8.