El Reial Madrid s'enfrontarà al Bayern de Munic alemany a la semifinals de la Lliga de Campions, en el que serà una nova 'batalla' entre dos dels equips més llorejats d'Europa, mentre que el Liverpool anglès s'enfrontarà a l'AS Roma italiana , segons ha seleccionat aquest divendres el sorteig celebrat a Nyon (Suïssa).

D'aquesta manera, el conjunt madridista, actual campió, i el bavarès, l'únic que aspira al triplet a Europa, reeditaran el seu encreuament de quarts de l'any passat, repetint també l'ordre dels duels, amb la tornada al Santiago Bernabéu dimarts 1 de maig. L'anada serà a l'Allianz Arena el dimecres 25 d'abril.

El conjunt de Zinédine Zidane i el de Jupp Heynckes reviuran un dels 'clàssics' del futbol continental, que curiosament mai s'ha vist en una final, i serà la dotzena eliminatòria que tots dos disputin, amb les dues últimes caient del costat blanc: en les semifinals de 2013-2014, per un global de 0-5 (1-0 i 0-4), i en els quarts de l'any passat, decidits en la pròrroga al Bernabéu (4-2) després de dues victòries visitants per 1 -2, en un xoc amb polèmica, sobretot per l'expulsió del xilè Arturo Vidal o el gol de Cristiano Ronaldo que va significar el 2-2.