La setena edició de l'Igualada Urban Running Night Show se celebrarà el proper 19 de maig. Es tracta d'una proposta lúdica, comercial i esportiva que fa vibrar tota una ciutat amb més de 25.000 persones animant els carrers i gaudint de les activitats.

Entre elles, les curses de 5 i 10 quilòmetres, dues proves competitives per categories, pensades per a tots els nivells i que repartiran premis en metàl·lic als cinc primers classificats masculins i femenins de la cursa llarga. Un cop finalitzada aquesta, la Festa Flaixbac tancarà la setena edició de la jornada igualadina.

Enguany també es repetirà la caminada familiar solidària Llet Nostra, que arrencarà a les 19.35h. Els caminants recorreran cinc quilòmetres pel nucli històric de la ciutat, en una prova en què l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) destinarà l'import íntegre de totes les inscripcions a la Casa dels Xuklis . La inscripció inclou una samarreta de regal.

I, a més, també se sumen les tradicionals curses infantils Kids&Us amb la cursa de cotxets, i la MiniKids i Kids. Les inscripcions per a les curses infantils són gratuïtes fins al 30 d'abril a la pàgina web www.urbanrunning.cat