El Panathinaikos, en la figura del seu particular present, Dimitris Giannakopoulos, va amenaçar ahir de deixar l'Eurolliga i adcriure's a les competicions que organitzar la FIBA com la Lliga de Campions. Aquesta reacció arriba després de la negativa dels altres clubs, i també de la direcció a les propostes del dirigent hel·lè, consistents a reclamar la substitució del president de l'organisme, Jordi Bertomeu, i de tota la direcció i la convocatòria d'eleccions.

Aquesta amenaça arriba pocs dies abans de l'inici del play-off de quarts de final d'aquesta temporada, en què els grecs, entrenats ara pel català Xavi Pascual, s'han d'enfrontar al Reial Madrid amb el factor pista a favor. Giannakopoulos, que està enutjat amb l'Eurolliga pel que considera arbitratges contraris al seu equip durant tota la temporada, no ha aclarit si la renúncia seria per a aquesta temporada o de cara a la que ve.

A la reunió de l'Eurolliga, que va tenir lloc ahir a Madrid, també es va arribar a l'acord que el Bayern de Munic tindria plaça per jugar aquesta competició les dues properes temporades i que el nombre d'equips, que actualment són setze, s'ampliaria a divuit per a la temporada 2019-20 amb l'entrada de l'Asvel francès.