El Girona va deixar escapar ahir tres punts clau, que a més s'apunta un rival directe, en la lluita per ser a Europa. El Betis, instal·lat en una gran ratxa de resultats, en va tenir prou amb un gol del sorprenent debutant aquesta temporada en la categoria Loren per establir vuit punts de diferència sobre l'equip de Pablo Machín, el qual, amb un punt sumat dels darrers dotze, està demostrant que amb la salvació assegurada se li està fent llarg el tram final de temporada.

Els locals, animats pel públic, van sortir forts amb alguna internada de Portu, però aviat els dos equips van entrar en una calma tensa, fins que Fabián va posar a prova el porter Bono amb un xut llunyà. El gol va arribar deu minuts abans del descans. Després que el col·legiat invalidés un gol de Juanpe i que Portu errés una altra ocasió, va ser Joaquín qui es va escapar del doble pivot local, format per Pere Pons i Granell, i va assistir a Loren, que va superar Bono amb una vaselina.

A la segona part, Machín va variar el sistema, va jugar amb línia de quatre darrere i el Girona va disposar de moltes oportunitats. Stuani va fer dos gols, tots dos invalidats pel col·legiat, el segon de manera injusta i que hauria significat l'empat contra un Betis amb problemes per adaptar-se a la nova disposició tàctica local. Tot i això, el conjunt de Setién va vèncer i pressiona el Sevilla i el Vila-real, que s'enfronten avui.