El Deportivo de la Corunya es resisteix a deixar la Primera Divisió i ahir va aconseguir una inesperada victòria, la segona consecutiva, i pel mateix resultat, que permet als gallecs situar-se a cinc punts del Llevant, que avui visita l'Atlètic de Madrid, quan encara li falten sis partits per al final de la competició. El conjunt de Seedorf va vèncer un Athletic de Bilbao (2-3) que va tornar als mals resultats després d'haver guanyat dilluns a Vila-real.

El gran protagonista dels primers minuts va ser Adrián López, que va anotar dos gols. Raúl García va reduir la distància pels bascos després del descans, pero Borja Valle va fer l'1-3 tot seguit i, malgrat l'anotació de Susaeta, els punts van volar a Riazor.

Qui va camí del pou és Las Palmas, que va caure davant de la Reial Societat (0-1). Un solitari gol d'Oyarzabal donen el triomf a un conjunt, el donostiarra, invicte amb Imanol Alguacil a la banqueta. I un altre equip que va tenir un mal dia va ser un Celta que s'hauria pogut posar a un sol punt de la setena posició en cas de victòria. Però va perdre per 1-0 al camp del Leganés. El davanter centre Miguel Ángel Guerrero va anotar el gol dels madrilenys, que asseguren la permanència.