El València Basket i el Reial Madrid no van fallar i es van endur la victòria en els seus desplaçaments a les pistes del Tecnyconta Saragossa i el Montakit Fuenlabrada, respectivament.

El conjunt valencià es va imposar per 74-97 en un matx que va liderar des del salt inicial i va sentenciar definitivament en els deu darrers minuts. El pivot Bojan Dubljevic, amb 18 punts, nou rebots, tres assistències i 22 crèdits de valoració, va ser, un cop més, el líder dels de Txus Vidorreta. Per la seva banda, el santpedorenc Rafa Martínez va contribuir al triomf amb nou punts.

En l'altre partit disputat ahir, els madridistes es van endur el derbi madrileny (75-90) gràcies a un gran tercer quart, on va clavar un contundent parcial de 13-30 davant un rival que ja no li va poder seguir el ritme com als minuts anteriors. L'eslovè Luka Doncic va ser de nou el millor home dels de Pablo Laso, amb 17 punts, cinc rebots, cinc assistències, quatre recuperacions, dos taps i 26 crèdits de valoració.