Una més i ja en van tretze de consecutives. El Joanenc segueix dominant amb mà de ferro el grup 5 de Tercera Catalana. Aquesta vegada el triomf groc va ser a casa contra un Torelló que va donar maldecaps.

Els locals no van començar bé. Només havien passat trenta segons i l'equip ja va encaixar el primer gol després d'una errada defensiva. Tot i això, van reaccionar ràpidament i van començar a generar ocasions. No va ser fins al final de la primera part quan Djitte marcava l'empat després de nombroses arribades.

El Joanenc va sortir en tromba a la segona part i en cinc minuts va fer dos gols en dues jugades iniciades per la banda que van acabar en remats a l'àrea. Malgrat les bones sensacions locals, el Torelló no va defallir i en un contraatac va fer el 3-2, que posava contra les cordes als locals. Al minut 70, però, un gol en pròpia porta dels visitants sentenciava el matx i deixava els tres punts a Sant Joan.