Simeó Ubach no va tenir sort sort a la segona cursa del campionat d´Europa de motocròs MX250 disputada a la localitat portuguesa d´Agueda. El pilot de Sant Salvador de Guardiola va sumar una 24a i una 30a posició (en aquest cas amb una caiguda inclosa). Ubach es va classificar 14è a la seva mànega d´entrenaments i això va possibilitar que passés directament a les curses però va condicionar molt la seva posició a les graelles de sortida on na va poder escollir lloc.

A la cursa de dissabte no va sortir massa bé i es va endarrerir fins la 30a plaça perquè es va trobar molts pilots davant seu. De fet, no va poder imposar un bon ritme de cursa fins la segona meitat de la prova per acabar remuntant fins el 24è lloc. La mànega de diumenge va resultar encara pitjor, marcada per la mateixa circumstància en un circuit enfangat.

Ubach va valorar la cursa dient que «a estat realment complicat i ens ha fet veure que cal fer un pas endavant als entrenaments tot i que aquest any hi ha molta més igualtat i competitivitat a la pista amb 60 pilots d´un alt nivell».