Simeó Ubach no va tenir la sort de cara a la segona cursa del Campionat d'Europa de motocròs MX250, disputada a la localitat portuguesa d'Águeda. El pilot de Sant Salvador de Guardiola va sumar la 24a i la 30a posició (en aquest cas amb una caiguda inclosa). Ubach es va classificar 14è a la seva mànega d'entrenaments, fet que va possibilitar que passés directament a les curses, però va condicionar molt la seva posició a les graelles de sortida, en què va poder escollir lloc.

A la cursa de dissabte no va sortir gaire bé i es va endarrerir fins a la 30a plaça, ja que es va trobar molts pilots davant seu. De fet, no va poder imposar un bon ritme de cursa fins a la segona meitat de la prova per acabar remuntant fins al 24è lloc. La mànega de diumenge va resultar encara pitjor, marcada per la mateixa circumstància en un citrcuit enfangat.

Ubach va valorar la cursa dient que «ha estat realment complicat i ens ha fet veure que cal fer un pas endavant als entrenaments, tot i que aquest any hi ha molta més igualtat i competitivitat a la pista, amb 60 pilots d'alt nivell».