La sisena edició de la Cursa del Nat's arriba aquest diumenge amb tres novetats significatives.

Enguany, la prova figura dins el programa d'actes del vint-i-cinquè aniversari del gimnàs. Alhora, se l'ha dotat d'un caràcter solidari, i tots els beneficis que generi es donaran a la Fundació Althaia per contribuir en la construcció de l'hospital de dia d'oncologia. Finalment, la cursa incorpora un segon recorregut, més assequible, de 6 km, a l'habitual traçat d'entre 10 i 11 km que la caracteritza.

La prova és oberta a tothom. L'edat mínima per participar-hi és de 14 anys, però els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult que se'n responsabilitzi.

La sortida i l'arribada de les curses es farà des de la pista poliesportiva del gimnàs, davant del barri santfruitosenc de la Rosaleda. Les dues curses s'iniciaran a dos quarts de deu del matí i recorreran dos circuits circulars que s'apropen a Viladordis i que es caracteritzen per una orografia suau, quasi plana en el cas de la inèdita prova de 6 km, i amb un desnivell de 266 m tant de pujada com de baixada en la d'11 km.

Les inscripcions es poden tramitar fins a les onze de la nit d'avui al lloc web de Runedia. El preu és el mateix per a ambdós recorreguts: 8 euros per als abonats al gimnàs i 10 euros per al públic en general. Diumenge es podran fer inscripcions presencials a les instal·lacions de Nat's, des de les vuit del matí, al preu de 12 euros. L'organització admet un màxim de 300 participants.