L'equip juvenil del FC Barcelona es va classificar, ahir, per jugar la final de la UEFA Youth League, en imposar-se al Manchester City per un igualat 5 a 4.

Liderats per Jandro Orellana, Riqui Puig i Álex Collado, els deixebles de Javier García Pimienta van aprofitar les incursions ofensives dels laterals Mate Morey i Juan Miranda i la capacitat resolutiva de Carles Pérez, autor de dos gols, per retirar-se als vestidors amb un avantatge substancial (2 a 5). L'exclusió per doble amonestació del jugador citizen Lorenzo González (minut 36), amb 2 a 3 a l'electrònic, va ser decisiva per tal que els blaugrana quasi sentenciessin el partit amb dos gols en els tres últims minuts del primer període.

A la represa, l'equip on milita el preparador físic navassenc Marc Guitart i el migcentre berguedà Martí Vilà, que ahir no va jugar, va encaixar dos gols materialitzats per Matondo (minut 70) i Nmetcha (minut 85) que van fer perillar la presència del Barça a la final.

En el partit decisiu, els de García Pimienta s'enfrontaran al Chelsea. Els londinencs van eliminar el Porto a la tanda de penals, després d'empatar a dos.