Un gran partit del Baskonia no va ser suficient per vèncer el Fenerbahçe (95-89). Els vitorians es van topar amb un equip molt sòlid que va aguantar amb un gran ritme anotador durant els 40 minuts de joc.

La primera part va tenir molt ritme i moltes accions de qualitat. El Baskonia va exhibir un gran nivell d'encert i fluïdesa ofensiva amb, ni més ni menys, 14 assistències. El Fenerbahçe va començar millor el partit però l'equip basc es va recuperar al final del primer quart amb dos triples. En el segon quart es va mantenir la igualtat en el marcador.

A la represa, el Baskonia va trobar el seu revulsiu en Vildoza per aguantar el ritme dels turcs. El conjunt de Pedro Martínez va millorar defensivament i va reduir els percentatges del Fenerbahçe.

En el darrer quart, però, tot i que els visitants no van defallir, els turcs es van mostrar molt sòlids i van posar una marxa més per endur-se el segon punt.

En l'altre partit d'ahir, Olympiacos grec va igualar l'eliminatòria amb el Zalguiris Kaunas, en imposar-se per 79 a 68.