Dos fets importants es van donar en el partit que es va jugar divendres a la nit a la piscines manresanes. D´una banda, la victòria del CN Minorisa davant el líder de la lligueta de permanència a Primera Catalana, i l´altra, la tornada d´un dels fills pròdigs del waterpolo manresà, Xavi Serra, després de deixar l´esport d'elit fa un any com a jugador del CN Terrassa. L´internacional bagenc, amb només 22 anys, ha decidit gaudir de nou del waterpolo.

El partit va ser entretingut, amb domini dels de Gaspar Ventura des de l´inici, però amb un rival que no va baixar els braços en cap moment. El primer gol va ser per Falla, en magnífica assistència de Serra. Poc després Casasayas anotava el 2-0, que vint segons després reduïen els maresmencs (2-1). El segon quart va ser el més clar pels locals després de superar el cop de l´empat a dos gols, en superioritat dels de Mataró. Casasayas i Falla, ambdós gols en una demostració de potència física i encert, posaven el 4-2, que ratificaven Estany i Talavera (6-3 al descans).

Les sensacions eren bones, però amb els manresans convençuts de que res estava decidit. Prova d´aquesta impressió ho va ser l´intercanvi de gols constant en el tercer període. CTalavera responia al gol visitants; Muns, en superioritat posava els quatre gols de diferència en el lluminós, que en jugada d´home de més escurçaven els visitants; posteriorment, un gol per equip, amb Talavera autor del de casa, per arribar a manca dels darrers vuit minuts amb 9-6 en el marcador.

El duel estava ben encarat pels interessos del CN Minorisa, però les faltes personals acumulades, feien que res es pogués considerar com a definitiu. Així, en 30 segons els del CN Mataró firmaven el 9-7; Serra, en superioritat, anotava el seu primer gol després del seu redebut. Nou gol dels joves mataronins amb resposta immediata de Talavera que posava el 12-8 en el marcador a manca de 2´ 55´´. Ara si que semblava que els punts quedarien a casa, i així va ser, malgrat un darrer gol mataroní.