Amb els resultats que es van donar en la jornada d'ahir, la penúltima de la competició, el Leyma Coruña se situa com el rival més probable de l'ICL Manresa en la primera eliminatòria del play-off d'ascens a la Lliga Endesa. Els gallecs van caure a casa davant el ja ascendit Cafés Candelas Breogán (86-93) i finalitzaran en vuitena posició, tret que, en una darrera jornada que serà unificada i es posarà en marxa divendres vinent a les 21 hores, perdin al camp del Clavijo i a més el Valladolid guanyi a la pista de l'Iberostar Palma.

Lleida i Clavijo, obligats a vèncer

En la lluita pel descens a LEB Plata, els dos equips que queden a la cua de la classificació i que estan obligats a guanyar divendres vinent són el Lleida i el Clavijo. Els lleidatans van perdre a casa contra el Palència (75-84) i hauran d'assaltar el Nou Congost si volen seguir un any més a la segona categoria del bàsquet estatal. Per la seva banda, el Clavijo va ensopegar a la pista del Sammic (77-72) i les seves opcions de permanència passen per una victòria a casa contra el Corunya.

En la resta de resultats, el Melilla va apallissar l'Araberri (90-66), el C+aceres va superar el TAU Castelló (83-75), el Barça B va sorprendre el Valladolid (73-87), el Palma va obtenir un triomf vital a Ourense (63-76) i l'Oviedo no va fallar al pavelló de Pumarín contra l'Osca (80-61).